talkFestool  

Go Back   talkFestool > General Information > Forum Help Desk

Forum Help Desk Here is where to go to get help on how to use talkFestool or make suggestions to improve our forum.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 12-22-2009, 11:10 PM
Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,014
Default Do we have a problem?

Forum loading REAL slow. Earlier this afternoon I was getting a "server not found" message in Safari, IE was able to display the forum, and pretty quickly.

Now, 5 pm EST, both browsers too over two minutes to load.

Jay
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 12-22-2009, 11:36 PM
MichaelKellough's Avatar
Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: The northernmost end of the southernmost county of New York
Posts: 4,525
Default Re: Do we have a problem?

I was online then and tF worked normally.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 12-22-2009, 11:38 PM
DanClark's Avatar
Founding Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: Bellevue, WA, USA
Posts: 414
Default Re: Do we have a problem?

Jay,

Earlier this afternoon (PST), I noticed had some problems accessing tF. It was cleared up about 10 minutes. I just checked the software logs and couldn't find anything specifically wrong. Just to be sure, I performed a little database maintenance while I was at it.

Are you still having issues now?

Regards,

Dan.
__________________
"You see things; and you say, ‘Why?’ But I dream things that never were; and I say, ‘Why not?’" George Bernard Shaw
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 12-23-2009, 12:09 AM
Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Los Angeles
Posts: 971
Default Re: Do we have a problem?

Quote:
Originally Posted by DanClark View Post
Jay,

Earlier this afternoon (PST), I noticed had some problems accessing tF. It was cleared up about 10 minutes. I just checked the software logs and couldn't find anything specifically wrong. Just to be sure, I performed a little database maintenance while I was at it.

Are you still having issues now?

Regards,

Dan.

Ditto here for that time period.

.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 12-23-2009, 12:34 AM
Wonderwino's Avatar
Super Moderator
 
Join Date: Sep 2008
Location: Grew up in Peekskill, NY; Now living in Northwest Kansas
Posts: 2,891
Default Re: Do we have a problem?

I had one "page not found" message, but I hit reload in IE and it came right up. Can't remember what time it was.
__________________
Water separates the people of the world; wine unites them.

"If you have good manners and are well spoken, you can be welcome anywhere." -Mom, 1959
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 12-23-2009, 01:57 PM
Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,014
Default Re: Do we have a problem?

Been working fine since last evening and this morning,
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 12-24-2009, 04:22 PM
Okami's Avatar
Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 2,725
Default Re: Do we have a problem?

I haven't been able to get on for hours. The page wouldn't load.
I've also noticed a reduction in speed lately, on the forum. It must be the forum, because all my other web surfing has been fine

Cheers!
Okami:tigersmile:
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 12-24-2009, 04:23 PM
Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Los Angeles
Posts: 971
Default Re: Do we have a problem?

Quote:
Originally Posted by Okami View Post
I haven't been able to get on for hours. The page wouldn't load.
I've also noticed a reduction in speed lately, on the forum. It must be the forum, because all my other web surfing has been fine

Cheers!
Okami:tigersmile:
.

The server appears to have been down last night.

.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 11:34 PM.